Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arja

 

-Är du frestad att dansa?

-Nej, inte speciellt!

 

-Kan det bli kärlek?

-Ja, eventuellt!

 

Scenen utspelar sig på ett slitet Stadshotell. Hon, hade rest med båt från Helsingfors. 

Han, var en lokalbo som spenderade de flesta helgerna på Stadshotellet.

Ikväll var det något speciellt. Bandet var ganska stort. Helt klart värda en resa från Helsingfors. 

 

-Kan jag få bjuda upp?

-Nej, inte helst!

 

-Kan du lära mig finsk tango?

-Ja, eventuellt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Glöden VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-12 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glöden
Glöden VIP