Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MELLAN

Mellan årtagen;
mellan våra andetag
Mycket elementärt utspelas
i mellanrummet

Mellan man och kvinna
säger vi att vi inte med någon annan
vår lycka med någon vill dela
Vi har fått en gåva av livet
som inte är delbar;
precis som det är med ett hjärta;
Delar man detta i två halvor;
så är det inget hjärta längre




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-16 07:40



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Så vacker och kärleksfull dikt .Den tycker jag om!
2022-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP