Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snedsegla på en räkmacka.


Baktändning (Falska relationer VIII)


jag är självständig och medveten.
tålamod har aldrig varit min dygd.
dina förväntningar på mig
leder bara till att jag sårar dig,
för med ett brustet hjärta
reser sig mitt hår.
mina ögon brinner
och mina kanter är skarpa.
och när du nu försöker
att städa upp i din röra
skär du i ditt vackra ansikte,
den taggiga formen
av min tomhet.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-16 17:18



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
intressant om.. hjärta och smärta
2022-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen