Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rollspel

Rollspel skiljer nog
människan från tjuren.
Här kommer ett om bollspel.
-En undrar vad gick så fel.

Bye bye Söderbaj

Lagens själ är såld
och sedan länge borta.
Nu som märke på en skjorta.
Lagens själ är såld.
Nu som metonym för våld.
Kanske finns den ändå kvar.
Men.
Har fintats upp på läktarn.
Där trängs den
bland tifon, bengaler
och fans som fallosheilar.
Folkpest.
Tyckte nog den väktarn.
Lagens match är
inte viktig länge.
Resultatet är den notis
som i medier visar,
svansens förhandsgemänge.

/ Zlatan Bestovits (usäkta svennskan)




Fri vers av Dags Ateljé
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-05-17 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dags Ateljé