Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miss-taget med att leta för noga?




Den som söker
riktigt ordentligt

Skall även finna
den fulaste finne


Även på det skönaste
o vackraste av kvinna




Övriga genrer av Sefarge VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-05-17 19:12



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Tur man är perfekt
utan minsta defekt ;-)
2022-05-23

  Kungskobran VIP
Även solen har sina fläckar
2022-05-18

  Solstrale VIP
Den finnen som var oönskad satte sig på min näsa och förstörde utsikten rejält för dem som såg på mig…. Hi hi

Ja det där fick du till bra!
2022-05-17

    Lena Staaf VIP
Så är det! Och kvinnor hittar ofta tusen fel på sig själva.
2022-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP