Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyformalisterna

fråga lantmätaren om tanketillstånd
abstrakt poker med ett hologram
geometrikonferens på papper
fånga vinden i en ekvation
klurig rebus för invigda
sudoku med ord

ordvargar
tål inte hagar stängsel

släng fram ett märgben

matematikboken
gick i majbrasan

formalin skapar mumier




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-05-18 19:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det, Alfabet och Fjärilsdalen av Inger Christensen är både formellt strikta och, som de flesta som läst dem menar, mycket stark dikt. Kan inte se riktigt varför olika sätt att bygga dikt ställs mot varandra. Skydda den egna praktiken från alternativ?
2022-05-19

  Larz Gustafsson VIP
Ge bullen ett ben?

Själv fortsätter jag att skriva som jag alltid skrivit.
2022-05-19

    ej medlem längre
Nu så. Spiken i. Rostig or not. Funkar både och. Bundet och fritt.
Budskapet uppfattar jag som; sök äkthet.

2022-05-18

  Ulf Carlsson VIP
Skarp och kul pik mot oss enstaka kvarvarande apologeter för den "bundna" versen!
Kan också läsas som en ironi mot postpoesin.
Var god välj!
2022-05-18
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP