Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan luft

Jag söker djupt i mej själv för att hitta ett svar på allt

Vem är jag?Vad gör jag här?Vad vill jag?

Jag stryper mej långsamt i taggtråd på andra sidan gränsen

Där ingen varken kan se eller höra

Kan du se igenom väggen av glas?

Där smärtan inte har någon gräns

Kan du höra någons röst?

Skriker tyst

Utan luft..

 

 

 




Övriga genrer av Claudia_vampire
Läst 309 gånger
Publicerad 2006-08-08 18:20



Bookmark and Share


    Voltande hjärta
Förstående

Voltande <3
2006-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Claudia_vampire
Claudia_vampire