Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Simultan självtillfredsställelse



Jag ligger och tittar på dig när du roar dig själv
med ena handen
med den andra skriver du dikt
också det med musen.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-19 09:20



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
En fräck och rolig bild.
2022-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP