Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


kyla


Hetta


En kyltekniker ifrån Beth
anmäld blev för sin frivolitet
inga kläder han bar
men han till sitt försvar
sa han känt sig så fruktansvärt het





Bunden vers (Limerick) av stormengudrun VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-26 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP