Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utbrytare

Lyckan kan inte tvingas fram,
ur saknaden av en moders famn,
ej heller i saknad av en faders hand,
som visat, som visat mig vägen.

Glädjen kan inte pressas fram,
ur stenar som fallit från muren,
muren som håller mig kvar,
i ledan och medelmåttigheten.

Nej, dessa stenar skall,
i själens raseri,
slungas långt och högt,
och följas,
för att lämna hamsterburen

slungas, högt över muren,
och följas,




Fri vers av Himlarymder VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-26 14:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Utbrytare har många gånger rätt.

2022-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Himlarymder
Himlarymder VIP