Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


aldrig hukad


Stukad


Av jobbet var jag slukad
blev förödmjukad
stukad

på gränsen till
förbrukad
men aldrig nånsin
hukad

Med huvet höjt
ej hukad
ser jag framtiden
som dukad




Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-26 16:50



Bookmark and Share


  Gustav Stenqvist-Walter VIP
Djupt men rappt och lätt
2022-05-26

  Monika A Mirsch VIP
Fartfylld är din eloge till applåderna - fint skaldat!
2022-05-26
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP