Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LYFT!

Vi andas nya vyer

I det vi famnar nya skyar

Låt se -

Ditt anrop!

En vidsträckt vingbredd


Himlen är så hög ikväll




Fri vers av Gustaf Henriksson VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-29 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustaf Henriksson
Gustaf Henriksson VIP