Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Avtryck. Betryck.


Efter dig


Jag tar ditt rum efter dig,
letar efter vad du kan ha kvar.
Vad kan du ha burit in här?
En bit du missat i din städning.
Mina händer över skrivbordet,
matbordet, sängen, våra kläder.
En stol som du snyggat till.
Du är så städad.
Du är så borta.
Och jag blir förvånad över
att undra om du alls var här
någon enda gång.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 222 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-05-30 06:13



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
FRÅNVARO ÄR MER SYNLIG
2022-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen