Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stig in genom den brinnande dörren


Stig in genom den brinnande dörren
följ den röda tråden
har tredje ögat öppet
bara för dig


Upp går färden mot himlen
och helvetet på jorden
bara kärlek i underjorden


Solens nåd
vi lever ett lidande
smärta varje natt,
i varje kropp.


Stjärnor undrar,
om det finns en önskan,
varför dör vi då i den.


Ännu en anledning för mig att klaga,
min själ brann i lågan den natten
dom säger, kärleken finns i världen

Men jag undrar.

Var finns kärleken?








Fri vers (Fri form) av Hyonu
Läst 18 gånger
Publicerad 2022-06-01 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hyonu
Hyonu