Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Källan


Innan du går in i trans
så skulle jag vilja höra en till sång

hör hur du
öppnar tidvattnets portar
stänger in mig i ditt ömma regn

Ner i den stilla flod
där ett högre medvetande
gömmer sig

Det finns ett mirakel
en uråldrig vision
så psykotisk

Vi är stjärnors
avbilder
fragment
den rena källan
förorenat av ett intellekt


När det här kriget är slut
och alla kropparna är tomma
vem vet om det kommer
finnas någonting kvar




Fri vers (Fri form) av Hyonu
Läst 91 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-06-01 23:43



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Puh, tung, bra. Schamanism i poesiform.
2022-07-14

    ej medlem längre
Mkt transparant!
2022-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Hyonu
Hyonu