Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppseendeväckande avbrott



Den internationella
Armskaknings-ligan
hade dragit sig till
-baka med alla andras
och särskilt sina egna
(med)lemmar i behåll


Låg och vilade upp sig
I väntan på nästa konferens
utbrott i den massmediala
Cyber utställnings-världen

Att kunna utnyttjas till
egen fördel och därefter
smörja kråset så gott det
nu gick

Bland mängder av fina
Armani kostymer och Dior
kreationer med medföljande
stilfulla bihangs-accessoarer

Medans råkorna spatserade
Omkring utanför den gigantiska
Konferens betong byggnationen

Där ovanpå,den mörka åkerjorden.
lyste fetglänsande inuti sin vilande träda

Som om ingenting i människornas
Göromål angick dem det allra minsta

Utom det egna befjädrade
värdet av fågelkunskap.

Intjänad sedan urminnes
tider.





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-06-02 09:33



Bookmark and Share


  Glitträ VIP
Armskakningsligan jag gillar uttrycket! Ett inlärt mönster av högadeln.
2022-06-02

    Lena Staaf VIP
Vad gör de tjusiga människorna där inne på konferensen? Ibland något viktigt, ibland inte. Fågelkunskap tycker jag var ett fint ord.
2022-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP