Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Håll lågan brinnande!


Levitation


livliga flammor,
virkeshögar brinner högt.
om det nu kan kallas för eld.
snarare rökgarn,
spöktråd eller
dova ljusfenomen.
tungt söndermalda
kött och ben, krossade
som från en stor mortel
med kraftiga mortelstötar.
genomsyrade skuggor
av stinkande tjock rök
stiger upp mot natthimlen
från döda kroppar
under virket.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-04 09:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Håll grytan kokande.
Bättre att den kokar över än att den inte kokar alls, som LP sade.
2022-06-04

  alicja lappalainen VIP
Rökgarn. Ett vacker ord bland starka bilder.
2022-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen