Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


958.ÅH!NATIONALDAGEN...

NATURLIG SKÖNHET ger lugn och ro...

ja,ja,alla vet hur man känner
den genuina STORHETEN av NATUREN,
som har fortfarande bevarad i vårt
tysta land...

men topphuvuden tändes upp AV *LUGN*
och deras halsar började gala
hysteriskt falskt in i världens pipa,

#VI VILL HA VÄRLDENS RÖK!#
913.2022/01/01

och NORDISKA stränderna i lugna vatten
översvämmades av NATOS järnmuskler och
nu för alltid!

VAR FINNS DÅ EKOLOGI FÖR VATTEN
OCH NORDISK NATUR???

och dessa dyrbara möten för människors
plånböcker för att RÄDDA JORDENS KLIMAT,
liksom exploderande asteroider i UNIVERSUM,
lämnar efter sig rutten smak av ASKA!
===
OBS!!!

2022/06/04 fick Moderatledare U.K
#mobbatfruktsmak# av Statminister M.A
att inte få besöka USA militärfartyg
vilket var använts och fortsätter
på Sverigedemokraternas partiledare J.Å !

JA!EN COWBOY STÅ EJ UT med TVÅ
TRE och fler...

Och nonchalant stil smittsamt som
ett virtuost virus!!!

ÅH!NATIONALDAGEN LUKTAR
JACK LONDONS TID!

politissssssskkkk BRANDFACKLA...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-06 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP