Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


PÅ ANDRA SIDAN AV ...

 

Jag ser just nu andra sidan av Atlanten

här från min strand långt borta i öst

jag sitter här i sanden och tänker

och hjärtat det slår ganska hårt i mitt bröst

ja för du du sitter ju på andra sidan havet

nu när allt kommer omkring

men vad var det egentligen som hände

för jag själv minns inte längre någonting

 

ja för det var ju något som brast

något jag inte kände igen

du sa att du reser bort några dagar

och att jag numera var din vän

den känslan var så märkligt mörk

och jag hade inga bra svar

så det blev ju bara som det blev

att jag blev den som lämnades kvar

 

så nu är det ensamt och tyst här på stranden

just där som Atlanten tar slut

jag tänker fortfarande ganska ofta på dig

och på alla mina så märkliga beslut

men om jag blundar och lyssnar

kan fortfarande höra ditt skratt

hur det studsar omkring här mellan bergen

och det är som tyngst när det är natt

 

ja jag sitter på andra sidan av Atlanten

här långt borta i öst

ja jag sitter här och tänker

och hjärtat det slår

fortfarande hårt i mitt bröst

 

Copyright © AndLou

 




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-06-10 10:43



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Gammal kärlek rostar aldrig. Känslosamt skildrat av dig
2022-06-11

  Kajan VIP
En text med en egen slags accepterande saknad, och havet blir en slags bild av det stora avståndet emellan. En skärva lever kvar.
2022-06-10
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP