Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MYNDIGHETEN FÖR PSYKOLOGISKT FÖRSVAR


Att skratta kan skada.
Det är inte bra!
Att göra andra glada
är att dem bedra.
Humor är livsfarligt!
Ej att föredra.
Sådant ses allvarligt.
Omdöme ska man ha.

Att vilseleda andra...
Det är inte bra!
Bättre att då klandra
oss som skoj kan ta.
Att uttrycka tvivel
är inget man ska.
Saker kan lätt bli fel.
Man får ej oroa!

Vi ska vara rädda,
än mer sprutor ta!
Så vi blir vägledda,
all skrämsel är bra.
Vi är foliehattar,
som är kritiska.
De enda som fattar
kontrollen de vill ha!




Övriga genrer (Satir) av Camilla Heinonen VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-06-10 16:58



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Håller med föregående 'talare!!
2022-06-10

  Vindsvala VIP
Bra skrivet! Kontrollsamhälle.
2022-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP