Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske lite kryptiskt, men likväl ord jag måste få skrifta av mig för att bättre kunna påminna mig om vad det är jag har att göra med ... - det var i december 2012 ... Det som återstår nu är att städa upp bland konsekvenserna och hantera insikterna


Det skrämmer mig ...

... att någon kan
göra så mot någon ann'

- Inte blott litet grand -

Samtidigt som
denne någon ann'
tror att det är just den
som orsakat belägenheten
vilken är den enda
som är sann ...

En räddare i nöden
när det snarare handlar om
någon som förorsakar 
allt det som gör 
räddningsaktionen nödvändig
för att det hela till slut
inte ska behöva handla om döden ...

Stundom föds en ständigt
lika återkommande undran
inom mig ...

- Vad krävs för att någon som förmår
att göra någonting åt situationen
ens ska vilja försöka se och förstå
vad det är som så länge stått på
och som alltjämt fortgår ?

Det skrämmer mig
mer än vad jag 
ens kan förklara för dig ...

... att jag kanske ej
förmår att åter resa mig
tillräckligt mycket och länge
för att kunna fortsätta med
att få så många som möjligt
att förstå hur viktigt det är
att de står emot dig
och ser till att du ej
lyckas fullt ut
med det jag så innerligt väl vet
är det du har som mål
att uppnå till slut ...

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-06-12 04:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP