Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bänken

 

 Är nästan

Ett hem

Här fångas 

Tankarna upp

Strävan 

Varit lång

Känn 

Lycka glädje

Ta denna stund

I sin enkelhet

Funderar inte 

Mer

Låt bördan

Sakta släppa

Taget  om livet

Nu är det

Din tur

Få vars stolt

Klara av allt

Idag vänder vägen

Gå rakt fram

Till ett mål

Förändra sig

Leder till något

 Bättre för dig

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-13 14:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag älskar bänkarna paus.
2022-06-13

  alicja lappalainen VIP
bänken är ett trevligt ställe för att vila benen och släppa ut några filosofiska tankar.
2022-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP