Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack och lov ser och hör jag allt fler kvinnor men också yngre tjejer som påpekar det jag tar upp här - och att de är upprörda för pojkarnas och de yngre männens skull ... Tidigare publicerad här i december 2012


En liten upplysning till alla unga pojkar ...

... tonåringar av manligt kön
och yngre män ...

– Det är faktiskt lika skadligt
för er att bli
förförda
missbrukade
förgripna på

och eller våldförda
av medelålders kvinnor
och kvinnor som är i sina bästa år ...

... som det är för småflickor, tonårstjejer
och yngre kvinnor att bli detsamma
av medelålders män
och män som är i sina bästa år ...

Även om det inte pågår någon
större informationskampanj
eller finns några stödinsatser
eller att det ens pratas om
att sådant förekommer i minst lika hög grad
som när det gäller det andra könet ...

Kan med stor säkerhet lova dig
som läser detta och känner igen dig
som en av dessa av yngre manligt kön
vilka utsatts för någonting liknande
en eller flera gånger under ditt liv ...

... att du inte är ett undantagsfall
utan att det finns många, många fler
som varit med om liknande erfarenheter
i detta avseende, som dig ...

Önskar alla de dig som känner igen sig

ett innerligt Gott Nytt År!

... och hoppas ni alla tar mod till er

och säger i från ...

– Ni har samma rätt till barndom
som flickorna har ...

– Även om det kanske ännu inte
finns så många i vuxenvärlden
med auktoritet
vilka era berättelser på allvar tar ...

Ville bara upplysa er om att ni
inte är ensamma i er situation!

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-14 05:49



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Allt handlar numera bara om mäns förtryck av kvinnor. Någon annan typ av förtryck tycks inte förekomma
2022-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP