Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trolsk midnatt


Vindarnas drottning
frustade våldsamt
genom trädkronorna
o himlen trolsk i
midnattsblå nyanser

En vit pärla från ett snäckskal
o stjärnorna kronjuveler

Vindarnas drottning
visslade högt sin dramatik
fick vattnets spegelbild
att gå i uppror

Molnen som bildades
på tältet var tunna
flor av vit snö

Natten o natten
åter bakom kullarna
var alldeles
ypperligt magisk
med alla sina
skogar av småliv

Ugglans läte om
nattkvistens timme fick
själen att ruskas om o
utav av drottningens
iakttagelser




Fri vers av Drömmar i universum
Läst 75 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-14 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Drömmar i universum