Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterdrömmar

Vinterlandet sänder
ännu sin snö
kittlande som en
vit änglafjäder för hjärtat

Frosty vaknar
bugar sig med svarta hatten
mot snölekande barn
framkallar frostblå flingor
med sina händer utav snö

Gatans vinterklädda kör
väcker minnen
svalt ilande kyssar vid brasan
kungsblå natt i en snöglob

Bjällrorna svepte förbi
hjärtat tindra till
den framfusigt rödnosiga Rudolf
blinkade när jag ritade
hjärtan på de immiga glaset
så kinderna blev rosiga




Fri vers av Drömmar i universum
Läst 61 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-12-23 10:46



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Orden är så vackra, skapar en vintervärld i glittrande glimrande snö som vispad grädde skimrar den i regnbågens alla färger....
2023-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Drömmar i universum