Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luciatåget


Gyllene ljus
i tonfall som
svepte änglaglitter
sjunger hon ut

Trodde inga rykten
fanns från förr
ingen visste
nån ropar pojkflicka
luciatåget i sus av viskande
andra hånar
andra säger skällsord
mammahjärtat brister

kyliga blickar hugger
hjärtat svagt
för att hindra tårar
salen känns liten
i illtjutande tårar
hon snörvlande krossar
luciakronan






Fri vers av Drömmar i universum
Läst 40 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-13 17:25



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Dina ord berör och upprör.
2023-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Drömmar i universum