Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en lek

Han är galen.
Tuppen gal.
Jag med.
Kammen slokar.

Han är skallig.
Hunden skäller.
Jag med.
Svansen viftar.

Som han slirar.
Ormen slingrar.
Han med.
Nära mig.

Som en lek.
Laxen leker.
Kär lek.
Älskar dig.









Fri vers av Lehva VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2022-06-15 10:50



Bookmark and Share


  Athanasia
Åh wow snyggt!
2022-06-27

  SatansSon VIP
FINT.
2022-06-23

  Kajan VIP
Lek full text; lätt läst med rytm som bistår. Tycker den säger en del om människan och livet.
2022-06-16

  till E
Ha!
2022-06-16

    Lena Staaf VIP
Rolig och fyndig dikt med svärta där i mellanrummen. Bokmärker!
2022-06-15

  Anya VIP
Åhh så snyggt. du leker så kunnigt med orden. Imponerande.
2022-06-15

  Marita Ohlquist VIP
En fyndig och annorlunda text i kärlekens namn.
2022-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP