Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vän

 

Jag älskade dig inte, ville bara ha

nån form av bekräftelse. 

 

Ville att du skulle se mig,

och sen ångra dig för vad du gjort en gång.

 

Som när du lämnade mig ensam,

men svor på att alltid vara en vän.

 

Nu spelar du ingen roll för mig längre,

inte överhuvudtaget.

 

Jag har hittat ett självförtroende,

ser vad riktig vänskap och kärlek är.

 

Kanske jag älskade dig ändå, för länge sedan,

men vad gör det för skillnad nu.

 

Du ville alltid se mig svagare dig,

men du, jag ville aldrig ge dig det.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-16 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP