Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är så det är med människor som betyder någonting speciellt för mig i mitt liv ... Inte bara när denna tanke publicerades tidigare i december 2012 ...


Vill bara att du ska veta ...

... att jag tänker på dig ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-16 06:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP