Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Översinnlig



Låt din själ uppslukas av de tingen som få själar
får upp kunskapen för, när deras själar är likt livlösa
och utan gnistor.


Låt dig hänföras av himlafästets mångfaldiga
skinande uppsyner.


Låt dig få ta till känna kraften från din kropps livliga
inre eld. Låt det få överösa dig till att bli en särskild
individ och finna atmosfärens cirkulerande magi.


Denna kraft i atmosfären får bara trovärdiga själar
upplevelse om och är något precis som universums
högaktade stjärntäcke om nattid, något ogripbart.


Men låt dig finna denna uppfinningsrika kraft i din
själ och bli ett med universums komplex och magiska
förbund.

Låt ditt sökande efter det som omtumlar dina ådror
få omsluta dig och se all den strålande energi runt
omkring din kropp.


Lämna ingen energi kvar och låt dig känna hur själens inre
hetsigt vill springa fram till nya livsingivelser.




Fri vers (Fri form) av Drömmar i universum
Läst 89 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-16 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Drömmar i universum