Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(a+b) i kvadrat Analogin som bor i den tanke vilken är grunden för denna frågeställning ... är värd att tänka på ... - såväl i januari 2013 när detta flöde publicerades tidigare som idag 2022 som i framtiden ...


När gav någon dig beröm senast?

... Det är en fråga
som få
om ens vi själva
ställa våga ...

Ty om man tänker
på saken ...

... vare sig
man är ensam
på väg till drömmarnas rike
eller blott bara vaken ...

– När gav du själv senast någon annan beröm? ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-06-17 07:43



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Idag faktiskt:)
2022-06-17

  Kungskobran VIP
I går
2022-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP