Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nåt om hipsters

ert kreativa
i händerna
på sponsorer

era alster
produktkoncept

era ord inte era
hämtpaket från
åsiktsfabrik rätt

ni säger aldrig
sellout köpt såld

ni låter som
popsnöremöte
trendkonferens

ni går som
pingviner
på utflykt

ni ser ut som
allergipatienter
attributen lånta
skogshuggare
sotare sjöman
fjäderdräkten
sitter löst va

era frakturer
från skidbacken
mina från gatan
vad vet ni om grusrakan
utanförskapet asfaltsatan
ventiltrycket sot märg
rost genomskådar färg
er bottensats
heter välling

medelklass tam
leker arbetarklass
resultat soppan
luktar aspartam




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-06-17 13:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du har ett skarpt öga. Och hjärtat på rätta stället. Också.
2022-09-04

    Sefarge VIP
Tack för genomskådade skrivelse!
Med glädjande välbehövlig
Kärvänlig känga till dem
Som ser ut,men ej vet
Så mycket? Och där
Yta verkar vara av
Mer betydelse
än innehåll?
;)

2022-06-20

    ej medlem längre
Politik som individualistisk accessoar.
2022-06-17

  Larz Gustafsson VIP
Och så dessa influencers!

2022-06-17

    ej medlem längre
Spiken i.
2022-06-17
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP