Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sjö av minnen

Jag satt på bryggan och såg trollsländor jaga sin nästa
Jag satt och meta minnen med ett osynligt spö.
Solen sken och jag ser inte om du ligger där, under ytan.
En del vill dyka ner
en annan vill inte fastna i din dy.
En skräddare syr över vattnets krusningar och viskar till mig
"Titta aldrig bakåt"
Det börjar lukta solbränd hy, det är nog dags att gå
"Titta aldrig bakåt, du blir lyckligast då."




Fri vers (Fri form) av Industrisemester VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-17 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Industrisemester
Industrisemester VIP