Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vemodens vår (färdig)

Av våren komma hopp
och töar likt som snö
för en fattig söka näring
som ett frö

Se vid diket växa sippan
och bugar med sin knopp
till skor som sparka grus på dess kropp

Vinden viner och piska
mot tårfälld kind
ensam stannar hjärtat vid sin grind.




Fri vers av Industrisemester VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-07 15:16



Bookmark and Share


  Skatflickan VIP
skönt flöde i dikten
2024-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Industrisemester
Industrisemester VIP