Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anteckningar från en park

Det var något som nudda vid din kind
ett minne från någonstans
där ingen annan fått följa med.

Vinden höjer dina lockar
du visslar en melodi
till statyer som aldrig lyssnar
på nån.

Dina Dr. martins blänker
regnet gick åt söder,
solen åt väster
din andedräkt dröjer
vid syrenen när du går.





Fri vers av Industrisemester VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-13 09:46



Bookmark and Share


  Skatflickan VIP
åh,tycker väldigt mycket om din vers!
den bär ett vackert vemod. Rubriken, ger läsningen en betraktares perspektiv, och berättar både avstånd och närhet, en längtan.
och dom två sista raderna, <3

2024-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Industrisemester
Industrisemester VIP