Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Småstadstankar

Han var ett svin för 20 år sen
hon är söt men sminkar sig för mycket
jag har ingen skuld hos csn
minns du att dom låg med varan
ciggen har blivit dyra men
jag har inga drömmar kvar
tack för kaffet vi ses sen (aldrig igen)




Fri vers (Fri form) av Industrisemester VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2024-04-09 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Industrisemester
Industrisemester VIP