Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Transsexualism


T-tjejs perspektiv


Tårar som skavde
för kinderna

Natt efter natt med täcke som
täcker hennes kropp

Tårar av krossat
glas som svider
Bruten själ
tårar
Brutet hjärta

Killar
Män
Deras manslemmar ständigt
tryckta mot hennes underliv

Hon liggandes i sperma
o skavsår som sved

Luktade sperma
o söndergråten

Den ständigt skeva bilden
av ett hjärta av godhet

Dominant o känslokall
Tryckta organ av lust mot
hennes hoppfullhet

Hon sökandes efter kramar
o mäns ömhet

Högljudda röster som skrek
efter lust mot någon
transa att njuta av

Hennes hjärta så vackert
fastän deras hårda slag

Hennes rop hade tystnat









Fri vers (Fri form) av Drömmar i universum
Läst 123 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-06-17 22:14



Bookmark and Share


  Olof Johanson
Smärtsam att läsa

Fint skrivet
2023-12-17

    ej medlem längre
Här finns ånyo ett mörker som känns självupplevt, men också en sinnlighet som märkligt nog förstärker det mörka, och tvärtom.
2023-09-07

  SatansSon VIP
tjejer har det lika jobbigt som ett psykfall som mig.
2022-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Drömmar i universum