Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och sommarn skrattar till


Barnaben mystultar

glatt stojande

i halvhögt gräs


Lätt lövgung i träd

längs viken måseskrän


Solkopplet seglar

seglar bort från

molnhäng

mot oss här


Sommarn skrattar till och

alla blåklockor är med




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-06-18 14:21



Bookmark and Share


  Susen VIP
"Mystultar" Jag smälter här och ända till slutet där alla blåklockor är med. Fint!
2022-07-03

    Lena Staaf VIP
Så härliga rader! "Sommaren skrattar till". Man blir glad när man läser!
2022-06-18

  Elinor Sörensson VIP
Vilken härlig och
glädjefylld sommardikt.
Kan inte bli annat än
glad av dessa ord.
2022-06-18

  Öknens Ros VIP
Härligt somrig dikt!
2022-06-18
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP