Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Från slutet av 2018. En oerhört tung period.


Tålamod

och din tröja luktar mindre och mindre som du
det gör mig ont
jag vågar inte säga det
rädd för att du ska lämna mig då
i rädsla för att du sårar mig
men jag blöder hellre för något äkta
än dör för något jag inte tror på

dina läppar smakar kärlek
dina ögon får mig att smälta
men när jag bryter mig in
i ditt liv i ditt känsloliv i ditt kärleksliv
gör jag dig skada
gör jag dig ledsen
förvirrad
förtvivlad
men det enda jag ville
var att få dig att bubbla
såsom du får mig att känna

dina läppar smakar kärlek
men du frågar
kommer du vara lycklig
även om du bara är min vän?
där och då
kände jag mig förlorad

den tomheten du känner
är inte på grund av mig
olyckligheten du känner
kommer inte från mig
men jag hör dina ord eka
dina läppar smakade ju kärlek

men

jag går inte mot ljusare tider
jag vandrar mot
ensammare strider
och jag misstänker
att kriget mot mig själv
är över
mig igen




Fri vers (Fri form) av Honungsgrävling
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-19 12:09



Bookmark and Share


  Linda Olsson örn
Så fin !
2022-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Honungsgrävling
Honungsgrävling