Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: AndLou


EN NY DAG I RESTEN AV MITT LIV

 

så kom den då äntligen tillbaka ...sommaren

denna så viduderligt sköna årstid

och min alldeles egen sommar

med avlägset dunkande fartyg där ute på havet

 

och alla de miljoner solstrålar

som landar där på min egen strand

 

en så alldeles underbart doftande atmosfär

där det sköna vilda vackra tar över

med en smak av både salt och tång

från ett ständigt glittrande hav

 

ja jag lämnde detta för en grå höst förra året

men nu välkomnar jag åter en ny sommar

 

jag står nu här högst uppe på kullen

i denna så oerhört mäktiga tystnad

ja för detta är ju en av alla mina

fullkomligt bedårande sommarmorgnar

 

en morgon som nu sveper in 

efter en helt ljuvlig sammetsnatt

 

denna dag som är en ny dag

där i början på resten av mitt liv

min blick den söker sig upp

mot bergets himmelska sluttningar

 

och ekot från bergen som alltid svarar mig 

när ropar en god morgon …till livet

 

Copyright © AndLou

 




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-06-20 10:30



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Njut av var dag
den kan vara den sista
2022-06-20

  Öknens Ros VIP
Alltid lika förunderligt vacker är vår natur.
2022-06-20

  Den skrivande tysta
Så fantastiskt vackert.
2022-06-20
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP