Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggorna och ljuset

Allt det här
det ni kan se
det är kosmetika
ett spel

Jag tar av mig masken
och försvinner
in bland skuggorna
och frågorna

Där möter jag
några andra människor

Jag upplever
att de vill mig väl
en väg att gå
ett hål av ljus




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-21 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP