Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gamla spröda gulnade brev som ångar av begär


Gamla brev till en flicka

Breven de finns i en låda
bara ta fram och beskåda
unga och dumma det var dom
breven han skrev dom finns kvar dom
Hon sökte mer romantiken
och blev en aning besviken
Han inriktade sig mest på kroppen
och att i den sticka in snoppen
Hon var tydligen bara objektet
det tyckte hon nog va’ rätt fräckt det
men han var åtminstone ärlig
när han skrev hennes rumpa var härlig
Han var nog inte så kär
men hade så starka begär
Hans ton var en aning för rå
han var liksom för mycket på
Han ville den flamman bestiga
som var hon en kossa, en kviga
romansen den tog ingen fart
och tynade bort ganska snart
De känslor som flammat en gång
finns kvar i en grå skokartong




Bunden vers (Rim) av Lasse S
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-21 17:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vi har alla varit där.
2022-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Lasse S
Lasse S