Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen fullödig redogörelse eller specifikation för vad jag söker i en relation - men en liten reflektion ... publicerad i januari 2013 - Just nu 2022 ser framtiden väldigt lovande ut för mig ...


Att finna den rätta i sitt liv ...

... är inte lätt på något sätt ...

... eller så kanske det är
eller skulle kunna vara det ...

... Lätt på alla sätt och vis!

Tror inte det är speciellt
vare sig
rimligt
möjligt
eller ens önskvärt
att vare sig aktuellt eller eventuellt
söka göra upp en lista
på vilka egenskaper 
och annat som 
den vi söker ska uppfylla
för att få en plats i vårt liv ...

Jag vet vad det är jag söker finna
den dag jag möter min rätta kvinna!

Inte för att hon uppfyller någon
specifikt uppgjord specifikation
eftersom någon sådan ej är aktuell
för mig när det kommer till 
det här som har att göra med 
huruvida jag ska inleda en relation ...

... Nej, det är inte det som det handlar om för mig!

- För mig handlar det om den känsla 
som du väcker inom mig ...

... men det är förstås mer än så
som måste klicka för att det ska gå ...

- Men det är känslan som avgör
och hur du får mig att må ...

Övergripande är dock det faktum
att med dig 
vare sig är eller känns någonting svårt ...
- Allt blir på något sätt möjligt
och kärleken som sådan känns bara rätt 
då den i varje liten del är lätt ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-06-21 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP