Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vit magi handlar i grunden om att stärka och förstärka alla aspekter på svagheter och styrkor hos en levande existens ... emedan svart magi handlar om att förstärka nyttan för utövaren ...


Om själva grundstenen lyfts bort ...

... ur konstruktionen
spelar ej kvaliten och hållfastheten
i den övriga konstitutionen
någon större roll ...

När det gäller 
att finna ut
bakomliggande orsaker
och mönster
vilka förklarar
det eventuella sammanfallet
i den pågående
strategiskt uttänkta destruktionen

blir det fullständigt ogörligt
att reda ut 
vad som orsakat vad
i efterhand 
från och med 
sammanbrottets inledning
intill att det nått sin fulländning
till slut ...

 

___________________________
Publicerad här tidigare i januari 2013




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-06-22 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP