Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid midsommar


Vid midsommar. I utkanten av allt glam.
Den hundraåriga björkens luftiga skugga.
Gömde mig för den värld jag inte längre förstår
Inte vill ha.
Den susade av förgången tid.
Min.
Förevigt försvunnen.
Som ett minne bara hos mig och hos annat åldrigt folk.
Är den.




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-26 09:45



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ljuvlig synliggjord
"Uppenbarelse"
Tack för det!
(Icke alla som
förmår se det?)
;)
2022-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP