Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är din men du aldrig min

Jag fäller tårar om natten då jag vet att du sover
Tårar över oss och det som vi har
Allt som tar slut redan innan det börjat
Jag gråter över hur mycket jag önskar att du vore här
Fäller tårar över det faktum att du inte kan bli kär
Att jag återigen kommer att bli den som blir lämnad
Som jag blivit av människor så många gånger innan
Jag borde ju vara van
Jag gråter över närheten jag får av dig
Och över den kärlek du aldrig kommer dela med mig
Tårar över den dag jag vet att blir vårt slut
Även om vi inte ser det än så är det dit vi är på väg
Du har den vackraste av röster
De finaste av ögon
Och jag kommer aldrig att få kalla dig för min
Ändå kommer jag på något sätt alltid att vara din
Du får mitt hjärta och jag ber dig att vara varsam
Även om det en dag kommer en morgon dagen efter att du försvann




Fri vers av AngelxC
Läst 66 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-28 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AngelxC
AngelxC