Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såhär i början är allt trasigt

Såhär i början är allt trasigt
Allt påminner om dig
Jag ser en bok i min bokhylla och tänker ”jag skulle ju berättat om den”
Fel låt dyker upp när jag försöker lyssna på musik
Plötsligt ser jag ditt favoritgodis på affären
Jag tänker ”det där ska vi göra nästa gång vi ses”
Sedan inser jag att det blir ju ingen sista gång
Sista gången har redan varit
Trots att jag inte visste det just då
En dag kommer jag kanske att bli hel
Det kommer att komma en ny tid för skratt
En kväll kommer jag att lägga mig utan att drömma om dig när jag sover
Men just nu måste jag få leva i skärvorna av dig




Fri vers av AngelxC
Läst 65 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-20 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AngelxC
AngelxC