Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst

Hösten kraschar in i mig
Då sommaren tar sitt sista skälvande andetag
Det vackra gula och röda
Färgas svarta
Likt ekot av en mardröm
Innan jag hinner blinka
Mörknar allt omkring mig
Jag hör ingenting
Ser ingenting
Värmen är borta




Fri vers av AngelxC
Läst 37 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-17 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AngelxC
AngelxC