Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sa att jag ingenting ångrar

Jag sa att jag ingenting ångrar
Kanske är det sant, kanske en lögn
Det finns saker jag saknar
Kanske allra mest de bilder som aldrig blev tagna
De orden som aldrig blev sagda
Det där som stannade vid tankar men aldrig gick till handling
Men av allt det vi gjorde finns det ingenting jag ångrar
Utom det att jag lät dig gå




Fri vers av AngelxC
Läst 76 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-12 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AngelxC
AngelxC