Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

”Nu behöver vi aldrig mer leva utan varandra igen”

”Nu behöver vi aldrig mer leva utan varandra igen”

Du sa det och det kändes sant

Men ändå rädslan,
för vad händer när aldrig mer blir alltid?

”Du är min älskade Sol”

Jag vill vara det,
men tänk om du tröttnar?

Vad händer om du liksom de förut försvinner?
Om jag inte duger mer?

”Med mig får du vara hur du vill”

Får jag det?
Ger du mig alltid den trygghet jag behöver?

Just nu är du allt

Och jag vill stanna i känslan

”Jag tycker om dig jämt”

Och jag dig
Du som får tiden att stanna samtidigt som den går så fort

Du är det jag drömt
Orden jag aldrig uttalat

”Du är så jävla bra”




Fri vers av AngelxC
Läst 53 gånger
Publicerad 2023-06-17 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AngelxC
AngelxC